infraroodscreening

Zoeken

|

Screeningcentra

|

Over ons

|

Contact

|

Facebook

|

Facebook
Home

Onze visie

Technologie

Software

Thermische analyse

Training

Voor wie


Over ons: Infraroodscreening, de toekomst van medische thermografie


Infraroodscreening is onderdeel van Energetic Health Systems BV, gevestigd te Numansdorp. Het is onze doelstelling om veilige en niet-invasieve methoden voor medisch onderzoek en behandeling in Europa te introduceren. Sinds 1998 zijn wij op dit gebied actief en inmiddels toonaangevend.
infrarood-thermografie-innovative-medical-software Wij werken wereldwijd samen met universiteiten, ziekenhuizen, medici en onderzoekers.

Een paar voorbeelden:
Universiteit Cujai, Havana, Cuba.
Teeside University, Teeside, UK.
Health Tech Sciences, Bergen, Noorwegen.
IAMT, USA.
FAIM ( Foundation for Alternative and Integrative Medicine) wwww.faim.org, USA.
GAIA Life Sciences, Singapore.
University of St. Petersburg, Dr. Korotkov, Rusland.
DGEIM, Stuttgart, Duitsland.
My Life Imaging, Lakeland, USA

My Life Imaging

Medische thermografie, ook wel bekend als infraroodscreening is een zeer gespecialiseerde techniek. Medische infraroodtechnieken worden al meer dan 50 jaar gebruikt en ontwikkelen zich snel. Toch is het nog relatief nieuw in de medische wereld waar ondertussen steeds meer zorgverleners kennisnemen van deze vorm van screening. Energetic Health Systems bereidt zich voor op de onvermijdelijke groei door samen te werken met degenen die in hun eigen (medische) vakgebied professionals zijn. Er ontstaat een inherente kracht bij het samenwerken met anderen, en we voelen dat het opbouwen van strategische partnerships datgene is wat Energetic Health Systems onderscheidt van anderen die zich bezighouden met medische infraroodscreening. Energetic Health Systems is trots om samen te kunnen werken met:

Infraroodscreening   Hoge kwaliteit infraroodcamera's
Betaalbare, FDA geregistreerde infraroodcamera's van hoge kwaliteit radiometrische 320 X 240 (IS-32) en 640 X 480 (IS-64) camera's, maar ook de 1280 x 1024 HD (IS-128 HD) die perfect zijn ontworpen voor medische toepassingen. Op de markt gebracht door Energetic Health Systems, in combinatie met TotalVision medische infraroodsoftware.

Physicians insite   Medische interpretaties
Energetic Health Systems heeft vertrouwen in de artsen die de infraroodbeelden interpreteren voor Physicians Insight en hun professionele rapportage.

IAMT   Institute for the Advancement of Medical Thermology
Energetic Health Systems ondersteunt de IAMT en het lidmaatschap, die openstaat voor alle thermografisten, ongeacht de technologie die ze hebben gekocht.

Daarnaast importeren wij nog diverse andere diagnose- en therapiesystemen, die onderbouwd en beproefd zijn. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Menu

> Historie
>
Toepassingen
>
Demonstratie
>
Ontstekingen
>
FAQ
>
Accessoires


Meer

> Screeningcentra
>
Borstscreening

>
Service contract
> Publicaties en boeken
> In de media


Energetic Health Systems BV

Postbus 7469
3280 AG Numansdorp
Nederland
0186 844 344


Sitemap

Disclaimer

Privacy statement

© 2017 All rights reserved